• Prindi

Infopäev "Toiduhügieen"

  • Reede, 09.11.2012

Põlvamaa

Põlva, hotell Pesa (aadress: Uus tn 7, Põlva)




Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDUHÜGIEEN

Sihtrühm
         põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise või -töötlemisega tegelevad
                         füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht                7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg- ja koht       
                        reede, 09.11.2012, hotell Pesa (aadress: Uus tn 7), Põlva

Teemad
Toitu käsitlevad õigusaktid
Toiduhügieeni põhimõtted
Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ning selle vältimine
Toidu säilitamise viisid ja tingimused
Puhastamine, desinfitseerimine
Isiklik hügieen
Enesekontrolli põhimõtted
Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus

Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta

Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.


Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
Kreutzwaldi 56-304,306
51014 Tartu