• Prindi

Koolituspäevad EPKK toiduekspertidele

  • Kolmapäev, 10.04.2013

Harjumaa

Tallinn, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK) (Akadeemia tee 15A, Tallinn)


10. aprillil toimub EPKK toiduekspertidele koolituspäev

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK)
Akadeemia tee 15A, 12618 Tallinn.


Koolituskava:

*9.45-10.00* Kogunemine ja osalejate registreerimine

*10.00-11.30* Meeleorganite tundlikkuse testimine

Maitseläved: magus, soolane, hapu, kibe, umami, metalliline

*11.30-11.45* Teepaus

*11.45-12.10* Niiskuse skaala

*12.10-12.30* Kõvaduse skaala

*12.30-12.50* Viskoossusse skaala

*12.50-13.10* Kareduse skaala

*13.10-13.30* Vetruvuse skaala

*13.30-14.00* Hellmann’s majoneesi maitse hindamine


Kristi Varrik
EPKK toidukvaliteedi spetsialist
kristi[A]epkk.ee