• Prindi

EPKK toiduekspertidele koolituspäev

  • Kolmapäev, 12.06.2013

Harjumaa

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (Tallinn, Akadeemia tee 15A)




12.juunil 2013 toimub EPKK toiduekspertidele koolituspäev Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK) Akadeemia tee 15A, 12618 Tallinn.

Koolituskava :
*9.45-10.00* Kogunemine ja osalejate registreerimine

*10.00-11.30* Meeleorganite tundlikkuse testimine
Maitseläved: magus, soolane, hapu, kibe, umami, metalliline

*11.30-11.45* Teepaus

*11.45-12.10* Niiskuse skaala

*12.10-12.30* Kõvaduse skaala

*12.30-12.50* Viskoossusse skaala

*12.50-13.10* Kareduse skaala

*13.10-13.30* Vetruvuse skaala

*13.30-14.00* Hellmann’s majoneesi maitse hindamine


Registreerimine on lõpetatud, osalejate arv on täis.

Info: kristi[A]epkk.ee


www.epkk.ee