• Prindi

EPKK toiduekspertidele koolituspäev

  • Teisipäev, 24.09.2013

Harjumaa

Tallinn, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK) (Akadeemia tee 15A, Tallinn)



24.septembril 2013 toimub EPKK toiduekspertidele koolituspäev Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK) Akadeemia tee 15A, 12618 Tallinn.

Koolituskava:
*9.45-10.00* Kogunemine ja osalejate registreerimine

*10.00-11.30* Meeleorganite tundlikkuse testimine

Maitseläved: magus, soolane, hapu, kibe, umami, metalliline

*11.30-11.45* Teepaus

*11.45-12.10* Niiskuse skaala

*12.10-12.30* Kõvaduse skaala

*12.30-12.50* Viskoossusse skaala

*12.50-13.10* Kareduse skaala

*13.10-13.30* Vetruvuse skaala

*13.30-14.00* Hellmann’s majoneesi maitse hindamine


Info:

Kristi Varrik
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
toiduvaldkonna spetsialist
kristi[A]epkk.ee
Tel: +372 600 9349
www.epkk.ee