• Prindi

Infopäev "Toidu sensoorne analüüs"

  • Reede, 18.10.2013

Tartumaa

Tartu, Eesti Maaülikool (Tartu, Kreutzwaldi 56/5 (ruum105))



Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu Arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDU SENSOORNE ANALÜÜS

Sihtrühm          põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Toimumisaeg     reede, 18.10.2013
Toimumiskoht    Eesti Maaülikool, Tartu, Kreutzwaldi 56/5 (ruum105)
Maht                     6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Teemad

  • Sensoorika mõiste ja terminoloogia
  • Toidu kvaliteedinäitajad ja organoleptilised omadused
  • Toidu organoleptiliste omaduste tajumine
  • Toidu sensoorse analüüsi meetodid
  • Hindajate valiku põhimõtted
  • Katseruumidele esitatavad nõuded
  • Praktiline osa: meeleorganite tundlikkuse testimine

 

Õppejõud
Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik

 

Ajakava
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 12.00 kohvipaus
12.00 - 13.30 õppetöö
13.30 - 13.45 paus
13.45 - 15.15 õppetöö


Koolitus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud.
Vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174 

või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.

 

Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu