• Prindi

Infopäev "Suitsulihatoodete valmistamine"

  • Reede, 08.11.2013

Valgamaa

Valga, Valga Keskraamatukogu seminariruum (aadress: Aia 12, Valga)



Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames
infopäeva
SUITSULIHATOODETE VALMISTAMINE


Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht: reede, 08.11.2013, Valga Keskraamatukogu seminariruum (aadress: Aia 12)

 

Teemad:
- Suitsulihatoodete jaotus
- Lihalõikus
- Liha soolamine
- Liha suitsutamine
- Liha kuivatamine
- Suitsulihatoodete tehnoloogiad

 

Õppejõud
Riina Soidla, mag (tehn), maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Lembit Lepasalu, knd (tehn) maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

 

Ajakava: 
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 12.00 kohvipaus
12.00 - 13.30 õppetöö
13.30 - 13.45 paus
13.45 - 15.15 õppetöö

 

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud.
Vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174  või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/


Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.

Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu