• Prindi

Infopäev "Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes"

  • Reede, 15.11.2013

Valgamaa

Valga, Valga Spordihalli seminariruum (Valga, Kungla 31A)



Toretto OÜ korraldab infopäeva  "Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes"

15.11.2013 - Valga, Valga Spordihalli seminariruum (Valga, Kungla 31A)


 

Infopäev „Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes

Sihtrühm: Toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, ettekandjad, nõudepesijad jne.

Eesmärk: Anda teadmisi toiduhügieenist tarbijate tervise turvalisuse tagamiseks, töötajate teadlikkuse tõstmine ja heade hügieenistandardite tagamine ettevõttes.

Maksumus: sihtrühmale TASUTA  (kokad, ettekandjad, köögitöölised jne), infopäevale on ka oodatud toitlustusettevõttes töötada soovijad, kes veel otsivad tööd.


Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
 


VAJALIK EELREGISTREERIMINE

REGISTREERU INFOPÄEVALE  täites
registreerimisvormi http://www.toretto.ee/koolitused/34.html või
helista +372 5271907
või kirjuta info[A]toretto.ee


Käsitletavad teemad:

  • Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
  • Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
  • Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
  • Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
  • Toidu mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja -infektsioonid
  • Ristsaastumine ja selle vältimine
  • Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
  • Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
  • Puhastamine ja desinfitseerimine
  • Kahjuritõrje
  • Isiklik hügieen
  • Enesekontrolli põhimõtted
  • Toitu käsitlevad õigusaktid
  • Toitu käsitleva töötaja vastutus

Ajakava:

09.00- 10.30 õppetöö

10.30- 10.45 kohvipaus

10.45- 12.15 õppetöö

12.15- 12.30 kohvipaus

12.30- 14.00 õppetöö

 

Koolituse täpsem info manuses ja ka Toretto OÜ kodulehel
http://www.toretto.ee/koolitused/89-toiduhugieen-infopaev-toidukaitlejatele.html