• Prindi

Infopäev "Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad"

  • Reede, 29.11.2013

Tartumaa

Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, Kreutzwaldi 56 (ruum 303),Tartu



Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD

 

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht:  reede, 29.11.2013;
Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, Kreutzwaldi 56 (ruum 303), Tartu




Teemad:
• mis on toidu säilimisaeg?
• kehtiv seadusandlus ja praktika;
• kestvuskatsete tegemise kord;
• erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas;
• mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid;
• ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega;
• erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu säilimisaja jooksul.

 

Õppejõud
Mati Roasto, DVM, PhD, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja

Ajakava 
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

 

Koolitus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud,

vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174

või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.



Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/ 
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu