• Prindi

Infopäev "Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes"

  • Reede, 24.01.2014

Tartumaa

Tartu, Hotell Tartu seminariruum, (Soola 3, Tartu)




INFOPÄEV 
„TOIDUHÜGIEEN TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES“
6 akadeemilist tundi

24. jaanuar 2014
Hotell Tartu seminariruum, (Soola 3, Tartu) 
 
Sihtrühm: Tartumaa toidu toomise ja töötlemisega tegelevad ettevõtte töötajad või füüsilised isikud.
 
Käsitletavad teemad
• Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
• Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
• Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
• Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
• Toidu mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
• Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
• Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja -infektsioonid
• Ristsaastumine ja selle vältimine
• Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
• Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
• Puhastamine ja desinfitseerimine
• Kahjuritõrje
• Isiklik hügieen
• Enesekontrolli põhimõtted
• Toitu käsitlevad õigusaktid
• Toitu käsitleva töötaja vastutus
 
 
Ajakava:

09.00- 10.30 õppetöö
10.30- 10.45 paus
10.45- 12.15 õppetöö
12.15- 12.30 paus
12.30- 14.00 õppetöö
 
 
Infopäev sihtrühmale tasuta,

registreerumine:
helista +527 1907 (Aile) või
kirjuta aile@toretto.ee
 
Infopäev korraldatakse Eesti maaelu arengukavaga 2007-2013 alusel
Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfondist (EAFRD).
 
 

Koolitaja: Aile Viks
Toretto Koolitus 
Telefon:+372 527 1907
E-post: aile[A]toretto.ee 
Koduleht: www.toretto.ee