• Prindi

Koolitus "Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen"

  • Reede, 31.01.2014

Tartumaa

Tartu, Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, aadress: Kreutzwaldi 56/1, ruum 303



Eesti Maaülikool korraldab projekti 1.2.0402.10-0106 „Loomaarstiõppe õppekava arendamine vastavuses kaasaja ühiskonna ja tööturu nõudmisega ülikooliväliste partnerite kaasamise abil“ raames koolituse


KALA JA KALATOODETE OHUTUS NING TOOTMISHÜGIEEN

Sihtrühm: veterinaarmeditsiini õppejõud (k.a veterinaarne toidukontroll), loomaarstid, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ning nende töötajad.
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 31.01.2014; Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, aadress: Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Käsitletavad teemad:
- kala ja kalatoodetega seonduvad olulisemad patogeenid;
- kala ja kalatoodetega seonduvad keemilised ohud;
- kalakäitlemisettevõtete tootmishügieen;
- tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtted;
- L. monocytogenes suhtes proovide võtmine.

Õppejõud: Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja

Ajakava 
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

Koolitus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või
täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

Koolituse korraldamist toetab Euroopa Liit.

 

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175 
http://avatudylikool.emu.ee/ 
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu