• Prindi

Infopäev "Vorstitoodete valmistamine"

  • Reede, 21.02.2014

Valgamaa

Valga Keskraamatukogu seminariruum; aadress: Aia 12, Valga

 

 

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
VORSTITOODETE VALMISTAMINE

 

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht: reede, 21.02.2014, Valga Keskraamatukogu seminariruum; aadress: Aia 12, Valga

 

Käsitletavad teemad:
- lihavorstide jaotus;

- vorstitoodete tooraine;

- vorstitoodete termiline töötlemine;

- keeduvorstide tehnoloogia;

- suitsuvorstide tehnoloogia;

- toorsuitsuvorstide tehnoloogia

 

Õppejõud

Riina Soidla, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Lembit Lepasalu, knd (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakonna juhataja

 

Ajakava 
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 12.00 kohvipaus
12.00 - 13.30 õppetöö
13.30 - 13.45 paus
13.45 - 15.15 õppetöö

 

Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174
või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/


Infopäeva läbiviimist toetab Euroopa Liit.



Koolitust korraldab:

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu