• Prindi

Toiduhügieeni koolitus

  • Reede, 07.03.2014

Tartumaa

Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303

Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)

Teemad:

  • Toitu käsitlevad õigusaktid
  • Toiduhügieeni põhimõtted
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
  • Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  • Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
  • Puhastamine, desinfitseerimine
  • Isiklik hügieen
  • Enesekontrolli põhimõtted
  • Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus

Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava:
10.00-11.30 õppetöö
11.30-11.45 paus
11.45-13.15 õppetöö
13.15-13.30 paus
13.30-15.00 õppetöö

Õppeteenustasu: 25 EUR

VAJALIK EELREGISTREERIMINE, maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil www.avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
www.avatudylikool.emu.ee
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu