• Prindi

Infopäev „Enesekontrolliplaani loomine, töös hoidmine ja perioodilise ülevaatuse teostamine“

  • Kolmapäev, 19.03.2014

Viljandimaa

Viljandi- Hotell Centrum (Tallinna 24, Viljandi)



Toretto OÜ korraldab infopäeva „Enesekontrolliplaani loomine, töös hoidmine ja perioodilise ülevaatuse teostamine“

19.03.2014, Viljandi- Hotell Centrum (Tallinna 24, Viljandi)
 
Sihtrühm: Toidu toomise ja töötlemisega tegelevad ettevõtte töötajad või füüsilised isikud. 
 
Käsitletavad teemad
 
•Toiduohutuse põhimõtete tutvustamine 
•HACCP ajalugu ja vajalikkus 
•HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet 
•Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus 
•Toiduhügieeni põhimõtted 
•Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade 
•Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid 
•Ohtude kindlakstegemine, ennetavate abinõud 
•Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid 
•Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused 
•Dokumenteerimise põhimõtted
 
Infopäeva läbinutele väljastatakse tunnistus HACCP põhise enesekontrolliplaani ja toiduhügieeni teadmiste omandamise kohta.
 
Ajakava:
09.00- 11.00 õppetöö
11.00- 11.15 paus
11.15- 13.15 õppetöö
13.15- 13.30 paus
13.30- 15.30 õppetöö
 
 
Infopäev sihtrühmale tasuta, registreerumine:
helista +527 1907 (Aile) või
kirjuta info@toretto.ee
 
 
Infopäev korraldatakse Eesti maaelu arengukavaga 2007-2013 alusel
Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfondist (EAFRD)