• Prindi

Infopäev "Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs"

  • Reede, 21.03.2014

Tartumaa

Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu)



Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva 
LIHA JA LIHATOODETE SENSOORNE ANALÜÜS 

Sihtrühm       põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad 
Maht               7 akadeemilist tundi auditoorset tööd


Toimumisaeg ja -koht      reede, 21.03.2014,
Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu


Käsitletavad teemad

Liha ja lihatoodete jaotus ning iseloomustus
Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs
Üldnõuded lihatoodetele
Keeduvorstide tehnoloogia
Suitsuvorstide tehnoloogia
Suitsulihatoodete tehnoloogiad
Praktiline osa: liha ja lihatoodete testimine


Õppejõud 
Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik


Ajakava

10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

 

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud,

vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või
täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

*****************************

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu