• Prindi

„VIII TOIDUAINETÖÖSTUSE AASTAKONVERENTS“

  • Teisipäev, 22.04.2014

Harjumaa

Tallinn, Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskus (Liivalaia 33, Tallinn)



Eesti Toiduainetööstuse Liit  korraldab konverentsi

 „VIII Toiduainetööstuse aastakonverents“
3 olulist K-d: kvaliteet, kommunikatsioon, kogemus,

mis toimub 22. aprillil Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses  (Liivalaia 33, Tallinn).

Päevakava koos läbiviijate nimedega:

  9.00 – 10.00  Registreerimine, hommikukohv, toodete degusteerimised  
10.00 – 10.05              Sissejuhatus, Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp 
10.05 – 10.15              Pöördumine, Toiduliidu volikogu esimees Enn Kunila 

I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND Moderaator Sirje Potisepp*

10.15 – 10.45              Toiduainetööstuse roll ja tähtsus Eesti majanduses, Põllumajandusminister Ivari Padar 
10.45 – 11.25              Maailm, Eesti ja toiduainetööstus, Majandusekspert  Maris Lauri 
11.25 – 11.55                Praktiline kogemuslugu toiduainetöösturilt, AS Vaasan Grupp AS Hanzas Maiznicas direktor                                            Ants Promann      
11.55 – 12.00                I sessiooni kokkuvõte – moderaator  

12.00 – 13.00                Lõuna, fuajees toodete degusteerimised 

13.00 – 14.00                “Eesti Parim Toiduaine 2014” väljakuulutamine, võitjate autasustamine;
                                           Juubelikulla väljakuulutamine; 

                                           Toiduliidu parimate eksportivate ettevõtete tunnustamine 

                                            Tseremoonial osaleb põllumajandusminister Ivari Padar


II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID - PR ja toidutööstuse arengud maailmas, 
                       Moderaator: Katre Kõvask 

14.10 – 14.50  Kommunikatsioonist ja turundusest,  Hill+Knowlton Strategies esindaja Glen Hodgson                         14.50 – 15.30  Toiduainetööstuse arengud maailmas, FoodDrinkEurope direktriss Mella Frewen 

15.30 – 15.45                Tervislik paus, toodete degusteerimised 

15.50 – 16.15                Toitumissoovituste uuendamisest Eestis, Tervise Arengu Instituudi toitumisekspert
                                          Tagli Pitsi 

16.15 – 16.50            Diskussioonivoor*: Keda tarbija usub!? 
16.50 – 17.00  Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator

 

Lisainfo JA REGISTREERUMINE on Toiduliidu kodulehel: www.toiduliit.ee