• Prindi

Infopäev "Toiduohutuse ja -hügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes"

  • Reede, 09.05.2014

Järvamaa

Paide, Nelja Kuninga hotell (Pärnu tn 6, Paide)



Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA
TOIDUOHUTUSE JA -HÜGIEENI TAGAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES 

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad 
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht:  reede, 09.05.2014, Nelja Kuninga hotell, Pärnu tn 6, Paide

Käsitletavad teemad:

- õigusaktidest tulenevad kohustused;
- toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem;
- bioloogiliste, füüsikaliste ja keemiliste ohtude ohjamine;
- eeltingimusprogrammid toiduohutuse tagamisel (puhastamine ja desinfitseerimine, toidukäitlejate isiklik hügieen, kahjuritõrje).

Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava

10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud,

vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või
täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

***

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu