• Prindi

Infopäev "Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad"

  • Reede, 16.05.2014

Harjumaa

Tallinn, hotell Dzingel (aadress: Männiku tee 89, Tallinn)

 

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA
TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad  
Maht: 7 akadeemilist tundi

Toimumisaeg ja -koht:  reede, 16.05.2014, hotell Dzingel, aadress: Männiku tee 89, Tallinn

Teemad:
• mis on toidu säilimisaeg?
• kehtiv seadusandlus ja praktika;
• kestvuskatsete tegemise kord;
• erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas;
• mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid;
• ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega;
• erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu säilimisaja jooksul.

Õppejõud Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja

Ajakava 
10.00 - 11.30 õppetöö 
11.30 - 11.40 paus 
11.40 - 13.10 õppetöö 
13.10 - 13.40 kohvipaus  
13.40 - 15.10 õppetöö 
15.10 - 15.15 paus 
15.15 - 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või
täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

***

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu