• Prindi

Infopäev Toidu sensoorika I

  • Teisipäev, 26.08.2014

Harjumaa

AS Toidu- ja Fermentatsiooni Tehnoloogia Arenduskeskus (aadress, Tallinn, Akadeemia tee 15A)


Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab koolituspäeva (infopäeva) toiduekspertidele. Koolitaja on 
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus. 

Toimumisaeg: 26.augustil algusega kell 10:00.

Toimumiskoht: AS Toidu- ja Fermentatsiooni Tehnoloogia Arenduskeskus (aadress, Tallinn, Akadeemia tee 15A)
 
Koolitajad: Rain Kuldjärv ja Mariliis Holm

Koolituse ettevalmistavad tööd: Julia Rosend ja Edgar Kelman

 

9:45-10:00           Kogunemine ja osalejate registreerimine

10:00-10:20        Põhimaitsete tuvastamine – duo-trio test

10:20-10:45        Lõhnamolekulid

10:45-11:15        Maitselävede tuvastamine – standardtest (viiele põhimaitsele: magus, soolane, hapu, kibe, umami)

11:15-12:15        Hindamiskomisjoni koolituse teooria – assessoritele esitatavad nõuded, komisjoni töö eripära, hindamise põhitõed

12:15-12:45        Praktilised ülesanded: erinevate proovide hindamine

12:45-13:45        Kirjeldav sensoorne analüüs (LIHA)

13:45-14:00        Päeva kokkuvõte, tulemused, küsimused


Infopäeva toetab Euroopa Liit