• Prindi

Infopäev "Enesekontrolliplaani loomine, töös hoidmine ja perioodilise ülevaatuse teostamine"

  • Kolmapäev, 10.09.2014

Tartumaa

Tartu, Hotell Tartu seminariruum (Soola 3, Tartu)

Toretto OÜ korraldab
 
INFOPÄEVA-
ENESEKONTROLLIPLAANI LOOMINE, TÖÖS HOIDMINE JA PERIOODILISE ÜLEVAATUSE TEOSTAMINE
8 akadeemilist tundi
 
10.septembril 2014, Tartus - Hotell Tartu seminariruumis (Soola 3, Tartu)
 
Sihtrühm: Toidu toomise ja töötlemisega tegelevad ettevõtte töötajad või füüsilised isikud. 
 
Käsitletavad teemad:
•Toiduohutuse põhimõtete tutvustamine 
•HACCP ajalugu ja vajalikkus 
•HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet 
•Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus 
•Toiduhügieeni põhimõtted 
•Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade 
•Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid 
•Ohtude kindlakstegemine, ennetavate abinõud 
•Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid 
•Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused 
•Dokumenteerimise põhimõtted
 
 
Ajakava:
09.00- 11.00 õppetöö 
11.00- 11.15 paus
11.15- 13.15 õppetöö
13.15- 13.30 paus
13.30- 15.30 õppetöö
 
 
Koolitaja: Aile Viks
Telefon:+372 527 1907
E-post: aile@toretto.ee
Koduleht: www.toretto.ee