• Prindi

Infopäev: Toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem

  • Reede, 26.09.2014

Võrumaa

hotell Tamula, Vee 4, Võru

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTE ENESEKONTROLLISÜSTEEM

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht:  reede, 26.09.2014; hotell Tamula, aadress: Vee tn 4, Võru

Käsitletavad teemad:
- enesekontroll, plaan ja süsteem;
- enesekontrolliplaani koostamine;
- eeltingimusprogrammide väljatöötamine;
- HACCP põhimõtted (ohtude analüüs, kriitilised kontrollpunktid, seire, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine);
- enesekontrolli dokumenteerimine ja ajakohastamine.

Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava:
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu