• Prindi

Infopäev "Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad"

  • Reede, 19.12.2014

Tartumaa

Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu)

 

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva 
TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD


Sihtrühm:    põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad 
Maht:      7 akadeemilist tundi auditoorset tööd


Toimumisaeg ja -koht:  reede, 19.12.2014, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu

                                                    

Teemad:

• mis on toidu säilimisaeg?
• kehtiv seadusandlus ja praktika; 
• kestvuskatsete tegemise kord; 
• erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas; 
• mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid; 
• ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega; 
• erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu säilimisaja jooksul.

 

Õppejõud

Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja

 

Ajakava 
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

 

Kohtade arv on piiratud,

vajalik eelregistreerimine  maaülikooli avatud ülikooli
tel 731 3175; 731 3275; 731 3174

või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

 

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit. 


Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1-304;306
51014 Tartu