• Prindi

Infopäev "Enesekontrolliplaani loomine, töös hoidmine ja perioodilise ülevaatuse teostamine"

  • Teisipäev, 03.02.2015

Valgamaa

Valga, Valga Spordihalli seminariruum, (aadress: Valga, Kungla 31a)



Toretto OÜ korraldab infopäeva 
"Enesekontrolliplaani loomine, töös hoidmine ja perioodilise ülevaatuse teostamine"

7 akadeemilist tundi


28. jaanuar 2015 A.Tammel seminariruum, (Jõgeva, Turu tn. 7)

03. veebruar 2015 Valga Spordihalli seminariruum, (Valga, Kungla 31a)

 

Sihtrühm: Toidu toomise ja töötlemisega tegelevad ettevõtte töötajad või füüsilised isikud.

 

Käsitletavad teemad

•      Toiduohutuse põhimõtete tutvustamine

•      HACCP ajalugu ja vajalikkus

•      HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet

•      Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus

•      Toiduhügieeni põhimõtted

•      Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade

•      Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid

•      Ohtude kindlakstegemine, ennetavate abinõud

•      Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid

•      Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused

•      Dokumenteerimise põhimõtted

 

Infopäeva läbinutele väljastatakse tunnistus HACCP põhise enesekontrolliplaani ja toiduhügieeni teadmiste omandamise kohta.

 

Ajakava:          09.00- 10.30 õppetöö

                        10.30- 10.45 paus

                        10.45- 12.15 õppetöö

                        12.15- 12.30 paus

                        12.30- 14.45 õppetöö

 

Infopäev korraldatakse Eesti maaelu arengukavaga 2007-2013 alusel Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfondist (EAFRD)



Koolitaja: Aile Viks 
Telefon:+372 527 1907 
E-post: aile[A]toretto.ee 
Koduleht: www.toretto.ee