• Prindi

Infopäev Toidu sensoorika II

  • Kolmapäev, 04.03.2015

Harjumaa

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK), Akadeemia tee 15A, Tallinn

EPKK korraldab toiduekspertidele Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK)
Infopäeva Toidu Sensoorika II ,viitenumber 112013371141.

Koolituspäeva kava:
9:45-10:00           Kogunemine ja osalejate registreerimine
10:00-10:20        Põhimaitsete tuvastamine – duo-trio test
10:20-10:45        Lõhnamolekulid
10:45-11:15        Maitselävede tuvastamine – standardtest (viiele põhimaitsele: magus, soolane, hapu, kibe, umami)
11:15-12:15        Hindamiskomisjoni koolituse teooria – assessoritele esitatavad nõuded, komisjoni töö eripära, hindamise põhitõed
12:15-12:45        Praktilised ülesanded: erinevate proovide hindamine
12:45-13:45        Kirjeldav sensoorne analüüs (juust)
13:45-14:00        Päeva kokkuvõte, tulemused, küsimused

Lisainfo

Kristi Varrik
EPKK toiduvaldkonna spetsialist
kristi[A]epkk.ee
+372 600 9349
www.epkk.ee