• Prindi

Koolitus „Toidutootjate majandusanalüüs ja lepingute sõlmimine tarneahelas“

  • Teisipäev, 24.03.2015 - 25.03.2015

Järvamaa

Nelja Kuninga hotell, Pärnu 6, Paide

Sihtrühm
Väikese suurusega toidutootjad ja –töötlejad.

Sisu
Toidutootjad tunnistavad jaemüügikettide ülemvõimu. Tarneahela planeerimisoskus ja teadmised koostööst ning hinnakujunduses peituvatest võimalustest annaks toidutootjatele suurema tingimisvõimekuse.
Koolituse eesmärgiks on anda uusi ja kinnistada olemasolevaid oskusi, edendamaks tootjate teadlikku koostööd partneritega tarneahela lõikes

Toimumisaeg ja –koht
24.–25. märts 2015 Nelja Kuninga hotellis (Paide, Pärnu 6)


Koolitajad
EMÜ majandus- ja sotsiaalinstituudi õppejõud ja Tartumaa ettevõtja.

PÄEVAKAVA

1. päev (24.03.2015)

09.30 – 10.00   Registreerimine ja tervituskohv
10.00 – 12.00   Tarneahela, sh lühikese tarneahela ja väärtusahela alused. Hinnakujunduse tegurid ja võimalused kohaliku toidu pakkumisel – Tiiu Ohvril
12.00 – 12.15   Kohvipaus
12.15 – 13.15   Finantsanalüüs ja investeeringute optimeerimise võimalusi toidutootmisahelas – Mati Mõtte
13.15 – 13.45   LÕUNA
13.45- 14.45     Finantsanalüüs ja investeeringute optimeerimise võimalusi toidutootmisahelas – Mati Mõtte
14.45 – 17.00   Toidutootmise klastripõhine koostöö – Rando Värnik


2. päev (25.03.2015)

09.00 – 11.00   Globaliseerumine ja strateegiad toiduainete tarneahelas – Ants-Hannes Viira
11.00 – 11.15   Kohvipaus
11.15 – 13.15   Praktilise ühistegevuse võimalused toiduainete tarneahelas – Priit Hinto (Latika talu peremees)
13.15 – 13.45   LÕUNA
13.45- 16.00     Lepingute vajalikkus ja täpsus erinevate koostööpartneritega – Reet Nurmla


Koolituse läbinutele väljastatakse EMÜ avatud ülikooli tunnistus.

Eelregistreerimine: http://ms.emu.ee/
Info: kaire.vahejoe[A]emu.ee, 5615 8379
NB! Rühma mahub maksimaalselt 15 osalejat.

Koolitus on tasuta!
Koolituse korraldamist toetab Euroopa Liit