• Prindi

ENESEKONTROLLIPLAANI LOOMINE, TÖÖS HOIDMINE JA PERIOODILISE ÜLEVAATUSE TEOSTAMINE SÖÖDAKÄITLEMISETTEVÕTTES

  • Teisipäev, 31.03.2015

Tartumaa

SA Tartu teaduspark , (Riia 181a, Tartu)

Sihtrühm: Sööda tootmisega tegelevad ettevõtte töötajad või füüsilised isikud.

Käsitletavad teemad

  • Söödaohutuse põhimõtete tutvustamine
  • HACCP ajalugu ja vajalikkus
  • HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet
  • Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus
  • Söödahügieeni põhimõtted
  • Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade
  • Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid
  • Ohtude kindlakstegemine, ennetavate abinõud
  • Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid
  • Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused
  • Dokumenteerimise põhimõtted

Ajakava:              09.00- 11.00 õppetöö

                                11.00- 11.15 paus

                                11.15- 13.15 õppetöö

                                13.15- 13.30 paus

                                13.30- 15.30 õppetöö

REGISTREERU INFOPÄEVALE hiljemalt 27.03.2015   täites registreerimisvormi või helista +372 5271907 või kirjuta info[A]toretto.ee

 

Infopäev korraldatakse Eesti maaelu arengukavaga 2007-2013 alusel

Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfondist (EAFRD)