• Prindi

IX Toiduainetööstuse Aastakonverents: Arukas juhtimine, tark spetsialiseerumine ehk kombinaadist leiutajatekülaks

  • Kolmapäev, 29.04.2015

Harjumaa

Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskus, Tallinn

IX Toiduainetööstuse Aastakonverents: Arukas juhtimine, tark spetsialiseerumine ehk kombinaadist leiutajatekülaks

29.04.2015
Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskus


9.00 – 10.00                Registreerimine, hommikukohv

10.00 – 10.05              Sissejuhatus
                                    Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp

10.05 – 10.15              Pöördumine
                                    Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits

I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND 
                                    Moderaator Sirje Potisepp

10.15 – 11.05              Uue tragöödia proloog
                                    Peeter Koppel SEB privaatpanganduse strateeg  

                                   
11.05 – 11.30              Mida vajab Eesti toit – toidupoliitika tulevikusuunad
                                    Urmas Kruuse maaeluminister

11.30 – 11.55              Maitsjast maitseni
                                   Rainer Tammet Paulig Grupi maailmaköögi ja maitseainete divisjoni juht Baltimaades

11.55 – 12.00              I sessiooni kokkuvõte – moderaator 

12.00 – 13.00              Lõuna, fuajees toodete degusteerimised

13.00 – 13.50              “Eesti Parim Toiduaine 2015” väljakuulutamine, võitjate autasustamine
                                     Toiduliidu parimate eksportivate ettevõtete tunnustamine

Tseremoonial osaleb maaeluminister*
                                   
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID     
                                     Moderaator Asso Lankots

14.00 - 14.40               Mida tähendab nutikas spetsialiseerumine 
                                    toiduainetööstusele?

                                    Kristjan Lepik Arengufondi majandusekspert

14.40 – 15.10              Mida teeb nutikas juht teistmoodi?
                                    Igor Rõtov AS Äripäev peadirektor

          
15.10 – 15.30              Tervislik paus, toodete degusteerimine

15.30 – 16.00              Kuidas leidlikkus enda kasuks tööle panna?
                                    Edgar Kolts Taarapõllu talu omanik 

                                   
16.00 – 16.50              Diskussioonivoor*: Kuidas nutikalt tegutseda?
                                    Osalejad: Asso Lankots AS Leibur; Hanno Tomberg – EAS; Edgar Kolts – Taarapõllu talu; Igor Rõtov – AS Äripäev


16.50 – 17.00  Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator

*korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi

Registreerumine: https://docs.google.com/forms/d/10Pe-PfatPSo83KY0BLhaGghrtctZShL6Y18uLPkBO58/viewform

Konverentsi info on üleval ka Toiduliidu kodulehel: www.toiduliit.ee


Korraldaja kontakt:
Eesti Toiduainetööstuse Liit
info[A]toiduliit.ee
6 484 621