• Prindi

Infopäev "Toiduhügieen"

  • Neljapäev, 21.05.2015

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, Tartu

Toimumisaeg ja -koht:

21.05.2015 (N), Tartus Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, kell 10-15 
 
Maht:        6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)

Teemad

- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
- Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
- Puhastamine, desinfitseerimine
- Isiklik hügieen
- Enesekontrolli põhimõtted
- Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus

Õppejõud

Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Õppeteenustasu 25 EUR

Ajakava
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.45 kohvipaus
11.45 - 13.15 õppetöö
13.15 - 13.30 paus
13.30 - 15.00 õppetöö

Vajalik eelregistreerimine tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

NB! Võimalus tellida koolitus asutusse kohapeale. Küsi pakkumist!


Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
Kreutzwaldi 56-304;306
51014 Tartu