• Prindi

Infopäev

  • Teisipäev, 01.11.2016 - 01.11.2016

Hiiumaa - Restoran Wabrik (Vabaduse 15, Kärdla)

Mahe- ja kohaliku toidu võrgustiku efektiivsem toimimine põllumajandus- ja toidutootmise ettevõtete konkurentsivõime  ja ressursitõhususe suurendamiseks rohemajanduse võtmes.

1. november 2016 kl 12- 17 Restoranis Wabrik, aadressiga Vabaduse 15, Kärdla

Tervituskohv

12:00 Ingrid Vesmes (Maaeluministeerium):  Väiketoidutootjale kohalduvad seadusemuudatused. Mis muutub väiketootjale kergemaks?

12:40 Ülle Eplik ja Jaanus Joasoo (Maaeluministeerium): Kohaliku toidu geograafilised tähised Euroopa Liidus ja nende rakendamine põllumajandustoodete turundamise parendamiseks. Kas Hiiumaal on tooteid, millele taotleda EL geograafilist märgistust?

14:15 Aktiivne kohvipaus ja näitlik kokkamine kohalikust toormest.
Sven Rosenstok ja Andrus Talvari (Wabriku peakokad):  Kui kiiresti hakkab tööle koostöövõrgustik.

15:00 Lia Rosenberg  (UNESCO Programmiala juht) : UNESCO Biosfääri programmi märgitustus, Hiiumaa Roheline märk.

15:20 Krista Kulderknupp Mahe-Eesti tänane seis, Hiiumaa tootjate võimalused.

16:00 Kaja Antons, Kohaliku põllumajandus- ja toidutoote turustamise võimalused COOP kauplustes. Hiiu Köök kohaliku ja mahekauba tellijana, võrgustiku eelised.

16:30 Terje Nepper: Pilk ülemere laevalt, kuidas kasutada Hiiumaal mahetoidu koostöövõrgustikku.

Arutelu

Info ja registreerimine: info@kogu.hiiumaa.ee, 5178597

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.