• Prindi

Koolitus Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen

  • Reede, 13.01.2017 - 13.01.2017

Tartumaa

Tartu Eesti Maaülikool Fr.R.Kreutzwaldi 56/1 avatud ülikooli õppeklass

Eesmärk:
Saada ülevaade kalakäitlemisettevõtete tootmishügieenist, kala ja kalatoodetega seonduvatest olulisematest patogeenidest ning keemilistest ohtudest, tutvuda tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtetega ja L.monocytogenes proovide võtmisega.

Käsitletavad teemad:
- kala ja kalatoodetega seonduvad olulisemad patogeenid;
- kala ja kalatoodetega seonduvad keemilised ohud;
- kalakäitlemisettevõtete tootmishügieen;
- tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtted;
- L. monocytogenes suhtes proovide võtmine.

Õpiväljund:
Koolitusel osalenu on saanud ülevaate
kalakäitlemisettevõtete tootmishügieenist
kala ja kalatoodetega seonduvatest olulisematest patogeenidest ning keemilistest ohtudest
on tutvunud
tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtetega ja
L.monocytogenes proovide võtmisega

Ajakava:
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30-12.00 paus
12.00-13.30 õppetöö
13.30-13.45 paus
13.45-15.15 õppetöö
15.15 - 15.30 paus
15.30 - 16.15 õppetöö

Hind: 65 eurot

Vajalik eelregistreerimine, lähem teave: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=5262&id_ay_toimumine=9064&systeemi_seaded=3,1,12,1