• Prindi

Eesti sült Euroopa Liitu. Lihatoodete märgistamine ja nõuded käitlemisel.

  • Teisipäev, 14.02.2017 - 14.02.2017

Hiiumaa

Wabriku seminariruumis Kärdlas Vabaduse 15.

Kell 12.00 – 16.00
 

Päevakava:

Jüri Lauter: toidu sh. lihatoitude märgistamine ja seadusandlus. Nõuded lihatoitude käitlemisel.

Ülle Jukk – Eesti süldi kultuur ja  ajalugu, 

Hiiu sült  - Muuseum (Helgi)

Kaja Antons, HTÜ sült – ainuke õige Eestis

Sven Rosenstok – teised lihad süldiks ja praktilised kogemused (veise-, lamba-, uluki, kana)

Aruelu, grograafilise tähistuse ettekanne.

Korraldaja: MRÜ Hiidlaste Koostöökogu, Reet Kokovkin, 5178597, reet@kogu.hiiumaa.