• Prindi

HACCP PÕHISE ENESEKONTROLLIPLAANI, MAHETUNNUSTAMISE DOKUMENTATSIOONI KOOSTAMINE

  • Kolmapäev, 22.02.2017 - 22.02.2017

Saaremaa

Kuressaare, Tallinna 58

Maksumus:

  • Sihtrühmale tasuta

Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine

Sihtrühm: Toimumiskoha maakonna ettevõtte töötajad, mis tegeleb:

  • põllumajandustoodete tootmise ja töötlemisega või
  • põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete

Eesmärk: Anda teadmisi enesekontrolliplaani koostamise, haldamise vajalikkusest ja selle õige rakendamise tulemuslikkusest tervisele ohutu toidu tagamiseks ning mahetunnustamiseks vajalike dokumentatsiooni koostamiseks

Õpiväljund: Koolituse läbinud osakab koostada ja hallata enesekontrolliplaani ning koostada mahetunnustamiseks vajaliku taotluse koos lisadokumentidega.

Õpingu alustamise tingimused: Eesti keele oskus

Õppe kogumaht: 7 akadeemilist tundi

Käsitletavad teemad:

  • Toiduohutuse põhimõtete tutvustamine
  • HACCP ajalugu ja vajalikkus
  • HACCP 7 printsiipi ja 12 põhimõtet
  • Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade
  • Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid
  • Ohtude analüüs
  • KKP määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid
  • Siseaudit
  • Dokumenteerimine
  • Mahetunnustamise taotlemine ja dokumentatsioonide koostamine- lubatud koostisosad, ristsaastumise vältimine, märgistus, nõuded mahekäitlemisele

Koolitaja: Aile Viks

Õpikeskkond: auditoorne loeng

10.00 - 11.45 õppetöö

11.45 - 12.15 kohvipaus

12.15 - 14.00 õppetöö

14.00 - 14.15 kohvipaus

14.15 - 16.00 õppetöö

Hind sisaldab koolitusmaterjali, kohvipauside ja tunnistuse maksumust.

Registreeruda Registreerimisvorm  või anna teada oma soovist info@toretto.ee

Infot küsida telefonil +372 527 1907 või  info@toretto.ee