• Prindi

Tootmishügieen ja toidu säilivusaja määramine

  • Teisipäev, 28.02.2017 - 28.02.2017

Jõgevamaa

Jõgeva, Turu 7 (A.Tammel seminariruum)

Maksumus:

  • Sihtrühmale TASUTA
  • Mittesihtrühmale 20€

Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine

Sihtrühm: Toimumiskoha maakonna ettevõtte töötajad, mis tegeleb:

  • põllumajandustoodete tootmise ja töötlemisega või
  • põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete

Eesmärk: Anda teadmisi tootmishügieeni tagamiseks ja toodete säilivusaja määramiseks toiduohutuse tagamiseks.

Õpiväljund: Koolituse läbinud teab, kuidas tagada tootmishügieen ja millistele parameetritele peab vastama toit säilivusaja lõpus.

Õpingu alustamise tingimused: Eesti keele oskus

Õppe kogumaht: 7 akadeemilist tundi

Käsitletavad teemad:

  • Toitu käsitlevad õigusaktid ja nende muudatused
  • Toiduohutuse mõiste ja sellega seonduv
  • Füüsikaline saastumine ja selle vältimine
  • Keemiline saastumine ja selle vältimine
  • Mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja –infektsioonid
  • Toidu säilivusaja määramise mikrobioloogilised indikaatorid
  • Toidu säilivusaja määramise organoleptilised indikaatorid
  • Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
  • Ristsaastumine
  • Isiklik hügieen
  • Enesekontrolli põhimõtted

Koolitaja: Aile Viks

Õpikeskkond: auditoorne loeng

09.00 - 10.45 õppetöö
10.45 - 11.00 kohvipaus
11.00 - 12.45 õppetöö
12.45 - 13.00 kohvipaus
13.00 - 14.45 õppetöö

Hind sisaldab koolitusmaterjali, kohvipauside ja tunnistuse maksumust.

Registreeruda Registreerimisvorm või anna osalemissoovist teada info@toretto.ee

Infot küsida telefonil +372 527 1907 või   info@toretto.ee