• Prindi

Täienduskoolitus: Tootmishügieeni tagamine põllumajandustoodete tootmisel ja töötlemisel

  • Teisipäev, 28.02.2017

Tartumaa

Eesti Maaülikool Kreutzwaldi 56/1 avatud ülikooli õpperuum (III korrusel)

Sihtrühm:

Põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad.
NB! Tegevusest võivad osa võtta sihtrühma kuulujad üle Eesti.

 
Sisu:

Tootmishügieeni eesmärgid;
Tootmishügieeniga seonduvad terminid ning nende tähendus;
Tootmishügieeniga seonduv seadusandlus;
Tootmishügieeni korraldus;
Seadmete ja hoonete hügieeniline disain;
Hügieenitsoonide vajalikkus;
Biokirmed tootmiskeskkonnas;
Tootmishügieeniga seonduv mikrobioloogia;
Tootmiskeskkonnas puhtuse tagamine;
Hügieeniproovide võtmine ning analüüsitulemuste tõlgendamine;
Tootmiskeskkonnas L. monocytogenes tuvastamine ja likvideerimine.
 

Ajakava:
 

10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.45 paus
11.45 - 13.15 õppetöö
13.15 - 13.45 paus
13.45 - 15.15 õppetöö
15.15 - 15.30 paus
15.30 - 16.15 õppetöö
 

Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.

Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priauler2016/

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844  või e-post: avayl[A]emu.ee