• Prindi

HACCP põhise enesekontrolliplaani, mahetunnustamise dokumentatsiooni koostamine

  • Neljapäev, 23.03.2017 - 23.03.2017

Jõgevamaa

Jõgeva, Turu 7 (A.Tammel seminariruum)

Maksumus:

  • Sihtrühmale tasuta
  • Mittesihtrühmale 20€

Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine

Sihtrühm: Toimumiskoha maakonna ettevõtte töötajad, mis tegeleb:

  • põllumajandustoodete tootmise ja töötlemisega või
  • põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete

Eesmärk: Anda teadmisi enesekontrolliplaani koostamise, haldamise vajalikkusest ja selle õige rakendamise tulemuslikkusest tervisele ohutu toidu tagamiseks ning mahetunnustamiseks vajalike dokumentatsiooni koostamiseks

Õpiväljund: Koolituse läbinud osakab koostada ja hallata enesekontrolliplaani ning koostada mahetunnustamiseks vajaliku taotluse koos lisadokumentidega.

Õpingu alustamise tingimused: Eesti keele oskus

Õppe kogumaht: 7 akadeemilist tundi

Käsitletavad teemad:

  • Toiduohutuse põhimõtete tutvustamine
  • HACCP ajalugu ja vajalikkus
  • HACCP 7 printsiipi ja 12 põhimõtet
  • Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade
  • Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid
  • Ohtude analüüs
  • KKP määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid
  • Siseaudit
  • Dokumenteerimine
  • Mahetunnustamise taotlemine ja dokumentatsioonide koostamine- lubatud koostisosad, ristsaastumise vältimine, märgistus, nõuded mahekäitlemisele

Koolitaja: Aile Viks

Õpikeskkond: auditoorne loeng

09.00 - 10.45 õppetöö
10.45 - 11.00 kohvipaus
11.00 - 12.45 õppetöö
12.45 - 13.00 kohvipaus
13.00 - 14.45 õppetöö

Hind sisaldab koolitusmaterjali, kohvipauside ja tunnistuse maksumust.

Registreeruda Registreerimisvorm  või anna teada oma soovist info@toretto.ee

Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.
Koolitusel osalemine on vähese tähtsusega abi (VTA) summas 65 €. VTA kohta saab infot ja võimalik kontrollida VTA vaba jääki http://www.fin.ee/riigiabi (üleval, paremas nurgas).

Infot küsida telefonil +372 527 1907 või  info@toretto.ee