• Prindi

Eelduse loomine eesti süldile Euroopa Liidu tootetähise saamiseks

  • Neljapäev, 30.03.2017 - 30.03.2017

Jõgevamaa

Puhu risti söögimaja (Tallinna maantee ääres, Jõgeva mnt 27, 58°39′48.91″, 25°59′26.43″), II korruse seminariruum.

Algus kell 11.00, lõpp 15.00.


Päevakava:

  1. Eelmise seminari kogemus - Reet Kokovkin, Ülle Jukk
  2. Läti kogemus EL toidumärgistuse taotlemisel – Reve Lambur (Maaelu- ja innovatsioonivõrgustik)
  3. Tooteturundus väikeettevõtte puhul – Tiiu Marran (SA Põlvamaa Arenduskeskuse ettevõtluskonsultant ja koolitaja)
  4. Euroopa Liidu garanteeritud traditsioonilise tähise taotlemise siseriiklik kord – Jaanus Joasoo (Maaeluministeerium).
  5. Toidutoodete märgistamisest (Veterinaar- ja Toiduameti esindaja)
  6. Kogukonna panus toidutraditsioonilise hoidmisel ja arendamisel Anneli Kana (Kodukant Eesti)

    Süldi degustatsioon, diskussioon.

Korraldaja: MTÜ Hiidlaste Koostöökogu
Reet Kokovkin,
5178597
info@kogu.hiiumaa.ee

Ülle Jukk
Jõgevamaa Koostöökoja kohaliku toidu spetsialist
+372 53056322
info[A]jogevamaa.com