• Prindi

Täienduskoolitus: Kestvuskatsed ja toidu säilimisajad

  • Reede, 28.04.2017

Tartumaa

Eesti Maaülikool Kreutzwaldi 56/1

Sihtrühm: Põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad.

NB! Tegevusest võivad osa võtta sihtrühma kuulujad üle Eesti.
 

Sisu:
Valmistoodete kestvuskatsed Listeria monocytogenes suhtes;
Toidu säilimisaeg ja seda mõjutavad tegurid;
Temaatikaga seonduv seadusandlus ja selle tõlgendamine;
Toidu realiseerimise ja tarvitamise lõpptähtpäev versus minimaalne säilimisaeg;
Toidu säilimisaja määramise põhimõtted;
Säilimisaja pikendamise võimalused.
 
Ajakava:
 
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.45 paus
11.45 - 13.15 õppetöö
13.15 - 13.45 paus
13.45 - 15.15 õppetöö
15.15 - 15.30 paus
15.30 - 16.15 õppetöö

Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.

Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priauler2016/

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844  või e-post: avayl[A]emu.ee