• Prindi

Täienduskoolitus: Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus

  • Kolmapäev, 03.05.2017

Saaremaa

Meri Spa Hotell Pargi 16, Kuressaare

Koolituse sihtrühm on Saaremaa põllumajandustootjad ja töötlejad
NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014 - 2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu teadmussiirde ja teavituse toetusega (meede 1) Saare maakonnas - see tähendab, et koolituse lõppkasusaajad peavad olema Saaremaa põllumajandustootjad ja töötlejad.
 

Sisu:
Liha ja lihatoodetega üle kanduvad toidupatogeenid;
Liha riknemine ja selle kontroll;
Inimtoiduks kõlblik ja mitte kõlblik liha;
Liha ja lihatoodete hügieenilise töötlemise alused k.a. käitleja isiklik hügieen;
Rümpadelt proovide võtmise põhimõtted;
Liha ja lihatoodete säilimisaja määramise põhimõtted.
 
Ajakava:
9.00 - 10.30 õppetöö
10.30 - 10.45 paus
10.45 - 12.15 õppetöö
12.15 - 12.45 paus
12.45 - 14.15 õppetöö
14.15 - 14.30 paus
14.30 - 16.00 õppetöö
 

Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.

 Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priamaakondlik2016/

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844  või e-post: avayl[A]emu.ee