• Prindi

Nitraat ja nitrit põllumajandustoodete tootmisel ja töötlemisel NB! koolitus lükkub edasi 10.11.2017

  • Teisipäev, 09.05.2017

Tartumaa

Eesti Maaülikool Kreutzwaldi 56/1 (tehnikamaja) avatud ülikooli õppeklass III korrusel

NB! KOOLITUS LÜKKUB EDASI 10.november 2017

Sihtrühm:

Põllumajandustoodete tootmise või töötlemise, põllumajandusmaa hooldamise, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise või metsa majandamisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja.

NB! Tegevusest võivad osa võtta sihtrühma kuulujad üle Eesti.
 

Sisu:
 

Nitraadist ja nitritist üldiselt;
Nitraadi ja nitriti kasulikud omadused;
Nitraadi ja nitriti kahjulikud omadused;
Nitraadi ja nitriti esinemine köögiviljades ja köögiviljatoodetes;
Nitraadi ja nitriti esinemine lihas ja lihatoodetes;
Nitraadi ja nitriti saadavus toidust ning seadusandlus;
Nitraadi ja nitriti vähendamisvõimalused toodetes.

Ajakava:
9.15 - 10.45 õppetöö
10.45 - 11.00 paus
11.00 - 12.30 õppetöö
12.30 - 13.00 paus
13.00 - 14.30 õppetöö
 

Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.

Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priauler2016/

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844  või e-post: avayl[A]emu.ee