• Prindi

Tasakaalustatud toitumise konverents

  • Kolmapäev, 14.06.2017 - 14.06.2017

Harjumaa

Hotell Euroopa (Lääne-Euroopa saal) Paadi 5, Tallinn.

Päevakava:

Moderaator: Sirje Potisepp

9:30 – 10:00 Registreerumine ja hommikukohv

I sessioon: Toitumisest

10:00 – 10:10 Sissejuhatus, moderaator

10:10 – 10:40 Uuring tervislikust toitumisest ja toiduainete kvaliteedist.
Kalev Petti, uuringufirma Faktum – Ariko uuringute juht

10:40 – 11:10 - Kuidas pere sissetulek mõjutab toiduvalikuid? Rahvastiku toitumise uuringu alusel
Eha Nurk, Tervise Arengu Instituudi seire ja hindamise osakonna juhataja

11:10 – 11:40 Tasakaalustatud toitumine vahetustega töö korral
Mai Maser, Tartu Ülikooli emeriitdotsent

11:40 – 12:10 Kogemuslugu: Toiduallergiast ja toidutalumatusest
Tiia Voor, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliiniku lastearst

12:10 – 12:15 I sessiooni kokkuvõte
12:15 Lõuna

II sessioon: Toidust

13:00 – 13:35 Piimast – ausalt
Merike Henno,   Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, söötmise osakonna laborijuhataja, vanemteadur

13:35 – 14:10 Laste toitumisest lastearsti pilgu läbi
Ülle Einberg, Tallinna Lastehaigla endokrinoloog, pediaater, Eesti Lastearstide Seltsi juhataja

14:10 – 14:50 Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel
Ruta Kallaspoolik, Farmi Piimatööstus AS turundusjuht suhkru vähendamisest
Sille Villem, HKScan Estonia AS tootearendusjuht soola vähendamisest

14:45 - 15:00 Arutelu ja päeva kokkuvõte

 

Registreerimine lingil: https://goo.gl/forms/9bRKmgh71mwgle6Y2

Lisainfo: inge[A]toiduliit.ee, telefon +3726484621