• Prindi

Täienduskoolitus: Kala ja kalatoodete hügieen ja ohutus NB! Jääb ära

  • Teisipäev, 20.06.2017

Harjumaa

Hotell Dzingel Männiku tee 89, Nõmme, Tallinn

Sihtrühm:
põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad Harjumaal, kes puutuvad kokku kala- ja kalatoodete hügieeni ja ohutusega
- tulenevalt liittoodete kontseptsioonist või
- seonduvalt põllumajandustoodetele lisandväärtuse andmisega
NB! kala ja kalatoodete tootjad ja töötlejad ei ole abikõlblikud osavõtjad
 

Sisu:

- Kala ja kalatoodetega seonduvad olulised mikrobioloogilised ja keemilised ohud;
- Riknemist põhjustav mikrofloora ning riknemise pidurdamise võimalused;
- Riikliku toiduohutusalase seadusandluse ja enesekontrolli põhinõuete tagamine käitlemisettevõttes;
- Proovide (k.a. L. monocytogenes suhtes) võtmine ning tulemuste tõlgendamine;
- Kala ja kalatoodete säilimisaegade määramine.

Ajakava:
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.45 paus
11.45 - 13.15 õppetöö
13.15 - 13.30 paus
13.30 - 15.00 õppetöö
15.00 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

Sihtrühma kuulujale on koolitus tasuta.

Registreerimine ja koolituse lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7503&id_ay_toimumine=9544&systeemi_seaded=3,1,12,1,

Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844  või e-post: avayl@emu.ee