• Prindi

Koolitus“ Lambaliha väärindamise võimalused“

  • Reede, 29.09.2017 - 30.09.2017

Viljandimaa - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool


29.september

9.00 – 11.00  -   Lamba liha morfoloogia,  lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine,  tööohutus  – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 - Kohvipaus
11.10 – 13.10 -     Lamba liha morfoloogia,  lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine,  tööohutus  – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 -   Lamba liha morfoloogia,  lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine,  tööohutus  – Eve Klettenberg

 

30.september

9.00 – 11.00  -   Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) –  Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 - Kohvipaus
11.10 –13.10 -  Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 -   Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg

 

Koolitus jätkub 20.-21. oktoobril (vaata www.pikk.ee kalender).