• Prindi

Toiduhügieen ja -ohutus, algaste

  • Reede, 06.10.2017

Tartumaa

Tartu linn, Eesti Maaülikool Kreutzwaldi 56/1 avatud ülikooli õppeklass A 303 (III korrus)

Täpsem info ja registreerumine aadessil https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7722&id_ay_toimumine=10167&systeemi_seaded=3,1,12,1

Tegevust finantseeritakse Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetme 1 "Teadmussiire ja teavitus" tegevuse "Pikaajalised programmid" raames ja on sihtrühma kuulujatele tasuta.

Täienduskoolitusest võib osa võtta:
- põllumajandustoodete töötlemise või turustamisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
- põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise sh toidu valmistamise või töötlemisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
- toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õigusliku juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja;
- põllumajandustootjate valdkonda teenindavad isikud (nt kokkuostuga tegelevate ettevõtete töötajad);
- isikud, kes koguvad teadmisi uue tegevusvaldkonna kohta (alustav või valdkonda täiendav ettevõte);
- põllumajanduslike esindus- ja erialaorganisatsioonide (MTÜ-d, mille liikmeteks on põllumajandussaaduste töötlejad) juhatuse liikmed ja töötajad.


NB! Teavitame!
Antud koolitustegevuses osalemine on osaleja jaoks vähese tähtsusega abi.

Koolituse korraldaja:

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1

51014 Tartu,

tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844 

e-post: avayl@emu.ee

http://avatudylikool.emu.ee/