• Prindi

Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs

  • Reede, 20.10.2017

Tartumaa

Eesti Maaülikool Kreutzwaldi 56/5

Sihtrühm:
Põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad.
NB! Tegevusest võivad osa võtta sihtrühma kuulujad üle Eesti.

 
Sisu:
 

* Liha ja lihatoodete jaotus ning iseloomustus
* Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs
* Üldnõuded lihatoodetele
* Keeduvorstide tehnoloogia
* Suitsuvorstide tehnoloogia
* Suitsulihatoodete tehnoloogiaid
* Praktiline osa: liha ja lihatoodete testimine

Ajakava:
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 paus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.

Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priauler2016/

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844  või e-post: avayl[A]emu.ee