• Prindi

4.Toidutööstuse ja kaubanduse koostöö konverents: Efektiivsus ja jätkusuutlikkus tarneahelas

  • Reede, 27.10.2017

Harjumaa - Eesti Näituste Messikeskus, Pirita tee 28


10.30-11.00 Registreerimine
11.00-11.10 Sissejuhatus


I Sessioon: Tervise ja keskkonna nimel: mida plaanib riik ja mida teevad ettevõtjad
Moderaator I sessioonil: Nele Peil
11.10-11.40 Mis toimumas ja tulemas on toitumise teemadel?
Sirje Potisepp, Toiduliidu juhataja
11.45-12.15 Jätkusuutliku tootmise edulood, programmid ja takistused Salvestis
Lauri Betlem AS Salvest juhataja
12.20-12.50 Vastutustundliku tootmise nõuded jaeketilt- mis on tulemas
Genute Voveriene, Rimi Balticu kvaliteedi ja vastutustundliku ettevõtluse juht.
12.55-13.00 I Sessiooni kokkuvõte

13.00-14.00 Lõuna

II Sessioon: Efektiivsus ja turutrendid

Moderaator II sessioonil: Sirje Potisepp
14.00-14.30 Kuhu liiguvad toorainete hinnad?
Janno Toomet, Copenhagen Merchantsi viljamaakler
14.30-15.00 Kuidas tõsta reatöötaja tootlikkust?
Ingrid Joost, Tallinna Tehnikakõrgkooli õppejõud
15.00-15.30 Millist kasu on saanud Eesti ettevõtted Lean süsteemi rakendamisest?
Aleksandr Miina, Lean Entreprise Estonia juhatuse liige
15.30-15.50 Ostlemise analüütiline teekond
Juha Vesanto, Analyse 2 analüütikavaldkonna juht
15.50 – 16.00 Konverentsi kokkuvõte

Osalemine konverentsil on TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!

Konverentsile on võimalik registreerida lingil: https://goo.gl/forms/NOMBeISIWUGD7i3Q2

Registreerimine lõppeb 25.oktoobril või kui kohad saavad täis