• Prindi

EPKK infopäev „Sensoorika koolitus edasijõudnutele“

  • Neljapäev, 09.11.2017

Harjumaa - Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (Akadeemia tee 15A)


EPKK infopäev „Sensoorika koolitus edasijõudnutele“

 

03. ja 09. novembril 2017  korraldab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (Akadeemia tee 15A) tasuta infopäeva  „Sensoorika koolitus edasijõudnutele“. Infopäeva viivad läbi Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse koolitajad Sirli Rosenvald, MSc ja Rain Kuldjärv, MSc.

 

Päevakava:

9:50-10:00

Kogunemine ja osalejate registreerimine

10:00-10:30

Põhimaitsete segude harjutus

10:30 -11:30

Teooria – kõrvallõhnad ja nende tuvastamine; toidupettused ja nende tuvastamine

Kõrvallõhnade koolitus ja tuvastamine tootest

11:30-12:30

Kirjeldav sensoorne analüüs

12:30-13:30

Sensoorse analüüsi meetodite tutvustus (projective mapping, TDS jms)

Trendid ja praktikad sensoorses analüüsis, inspireeritud värskselt toimunud suurimast sensoorika konverentsist 12th Pangborn Sensory Science Symposium 20-24.08.17, Rhode Island, USA.

13:30-14:00

Päeva kokkuvõte, küsimused

Infopäeva päevakava on mõlemal päeval sama. 

Infopäev on suunatud põllumajandus-, toiduainetööstus- ja metsandussektoris hõivatud isikutele. Nõuetele vastavad toidusektoris tegutsevad eksperdid, kes on eraõigusliku juriidilise isiku esindajad või FIEd. Infopäev on sihtrühma kuuluvatele osalejale tasuta ja antav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.

 

Infopäeval osalejate arv on piiratud. Registreerumine infopäevale  -  SIIN. Eelregistreerimise sulgeme grupi täitumisel.

 

Lisainfot saate kui kirjutate evi@epkk.ee või helistage 600 9350 või 5097819 (Evi Randpere).

 

Teie EPKK

 

Infopäevade korraldamist toetab Euroopa Liit.