• Prindi

Täiendkoolitus Lihatöötlemine

  • Neljapäev, 30.11.2017 - 01.12.2017

Tartumaa - Fr. R. Kreutzwaldi 56/5 (Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia labor)


Täiendkoolitus Lihatöötlemine

30 novembril ja 1. detsembril 2017 Tartus, Fr. R. Kreutzwaldi 56/5 (Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia labor)

Ajakava:

30 november 2017

9.00-9.15 kohvipaus

9.15-10.45 loeng

10.45-12.15 praktika

12.15-12.30 kohvipaus

12.30-15.30 praktikum

01.detsember 2017

9.15-12.15 loeng

12.15-12.30 kohvipaus

12.30-14.00 loeng

14.00-14.15 kohvipaus

14.15-15.45 loeng

Koolituse teemad: sealiha kvaliteet, sealihalõikuse põhimõtted, lihatöötlemise hügieen, prakriline osa (lihakere tükeldamine, vorstide valmistamine).

Lektorid Marek Tepper, Riina Soidla ja Kristi Kerner.

Sihtgrupp: Koolitustest võivad osa võtta vaid juriidiliste isikute esindajad (FIE, ettevõtte aktsionär, osanik, liige, juhtorgani liige või töötaja). Täiendkoolitus on sihtrühmale tasuta. Koolituse maht 16 akadeemilist tundi.

Vajalik eelregistreerimine https://goo.gl/forms/q1o6M1fuFC381fMG3 Kohtade arv on piiratud. Registreerumine lõpetatakse peale kohtade täitumist. OSALEMINE AINULT EELREGISTREERIMISE ALUSEL!

Täiendkoolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonnas II “ raames, rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).

Koolituse korraldaja Maaelu Edendamise Sihtasutus. Info koolituse kohta telefonil 53089961 Angelika Nöps.