Infopäev õunamahla ja õunasiidri ning kuivatatud õunatoodete kvaliteedist ja ohutusest

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas
Eesti Maaülikool korraldab infopäeva teemavaldkonnas „Aiasaaduste töötlemine ning ohutu kvaliteetne toode“
„Õunamahla ja õunasiidri ning kuivatatud õunatoodete kvaliteedist ja ohutusest“
Infopäev toimub Aianduse teadmussiirde pikaajalise programmi raames.

Toimumise aeg: 1. detsember 2017, kell 10-16
Toimumise koht: Saku Vallaraamatukogu konverentsisaal (I korrus), Saku Vallamaja, Teaduse 1, Saku, Harjumaa

Päevakava:
10.00 – 10.15 Kogunemine ja hommikukohv.
10.15 – 11.00. Õunamahla kvaliteet ja seda mõjutavad tegurid. Ulvi Moor, EMÜ
11.00 – 11.45 Inimtervisele kasulike ja kahjulike ainete sisaldus õunamahlades. Ohutumad ja ohtlikud õunte säilitushaigused. Ulvi Moor, EMÜ
11.45 -12.15 Erinevate õunamahlade maitseomaduste hindamine. Ulvi Moor, EMÜ
12.15 – 13.15 Lõuna
13.15 – 14.45 Õunasiidri kvaliteet ja seda mõjutavad tegurid. Õunasiidrite kvaliteedi ja maitseomaduste hindamine. Sulev Nõmmann, OÜ Siidrikoda
14.45 – 15.30 Õunte kuivatamise meetodid ja mõju toote kvaliteedile. Uko Bleive, EMÜ
15.30 – 16.00 Arutelu, kohapeal tekkivad küsimused.

Esitluspäeval osalemine on tasuta. Osalemiseks on kindlasti vajalik registreerimine hiljemalt 29. novembriks. https://goo.gl/tiw1vL

Kohtade arv on piiratud, registreerumine lõpetatakse kohtade täitumisel.
Lisainfo: Ulvi Moor, Eesti Maaülikool
e-post: ulvi.moor[A]emu.ee

Infopäev toimub "Teadmussiirde pikaajaline programm aianduse tegevusvaldkonnas" raames, toetab Euroopa Liit.

 

MAK_logo