Infopäev “Toidu sensoorne analüüs”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Tartumaa

Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu)

Tartumaa

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA
TOIDU SENSOORNE ANALÜÜS 

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud  ja tema töötajad


Maht: 6 akadeemilist tundi

Toimumisaeg ja -koht:
reede, 17.10.2014, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu


Käsitletavad teemad:

– Sensoorika mõiste ja terminoloogia

– Toidu kvaliteedinäitajad ja organoleptilised omadused

– Toidu organoleptiliste omaduste tajumine

– Toidu sensoorse analüüsi meetodid

– Hindajate valiku põhimõtted

– Katseruumidele esitatavad nõuded

– Praktiline osa: meeleorganite tundlikkuse testimine

 

Õppejõud:

Riina Soidla, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik

 

Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö


Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174

või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

***

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu