Infopäev “Toiduainete funktsionaalsus“

Loading Sündmused

BioCC OÜ korraldab tasuta infopäeva teemal „Toiduainete funktsionaalsus“

Käsitletavad teemad: Heaolulised terviseprobleemid maailmas, mikroobide ja toitumise roll tervise säilitamisel. Funktsionaalsed toidud, funktsionaalsete toidutoodete trendid maailmas, prebiootikumid, kiudained, teised bioaktiivsed komponendid, probiootikumid ning postbiootikumid.

Infopäeva läbiviijad on Epp Songisepp, PhD ja prof. Mihkel Zilmer.

Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud. Ettevõtte vähese tähtsusega abi (VTA) vaba jääki saab kontrollida veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi

Lisainfo: info@toiduteave.ee

Päevakava

9.30-10.00      Registreerimine, hommikukohv

10.00-11.00    Mikroobide roll tervise säilitamisel. Epp Songisepp, PhD

11.00-11.15    Kohvipaus

11.15-12.15    Söömine, toit, funktsionaalsed toiduained. Mihkel Zilmer, PhD

12.15-13.00    Lõuna

13.00-15.30    Söömine, toit, funktsionaalsed toiduained. Mihkel Zilmer, PhD

15.30-16.00    Arutelu, küsimustele vastamine

 

MAK_logo