Infopäev “Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Valgamaa

Valga, Valga Spordihalli seminariruum (Valga, Kungla 31A)

Valgamaa

Toretto OÜ korraldab infopäeva  "Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes"

15.11.2013 Valga, Valga Spordihalli seminariruum (Valga, Kungla 31A)

 

Infopäev „Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes

Sihtrühm: Toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, ettekandjad, nõudepesijad jne.

Eesmärk: Anda teadmisi toiduhügieenist tarbijate tervise turvalisuse tagamiseks, töötajate teadlikkuse tõstmine ja heade hügieenistandardite tagamine ettevõttes.

Maksumus: sihtrühmale TASUTA  (kokad, ettekandjad, köögitöölised jne), infopäevale on ka oodatud toitlustusettevõttes töötada soovijad, kes veel otsivad tööd.

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
 


VAJALIK EELREGISTREERIMINE

REGISTREERU INFOPÄEVALE  täites
registreerimisvormi http://www.toretto.ee/koolitused/34.html või
helista +372 5271907
või kirjuta info[A]toretto.ee


Käsitletavad teemad:

  • Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
  • Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
  • Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
  • Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
  • Toidu mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja -infektsioonid
  • Ristsaastumine ja selle vältimine
  • Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
  • Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
  • Puhastamine ja desinfitseerimine
  • Kahjuritõrje
  • Isiklik hügieen
  • Enesekontrolli põhimõtted
  • Toitu käsitlevad õigusaktid
  • Toitu käsitleva töötaja vastutus

Ajakava:

09.00- 10.30 õppetöö

10.30- 10.45 kohvipaus

10.45- 12.15 õppetöö

12.15- 12.30 kohvipaus

12.30- 14.00 õppetöö

 

Koolituse täpsem info manuses ja ka Toretto OÜ kodulehel
http://www.toretto.ee/koolitused/89-toiduhugieen-infopaev-toidukaitlejatele.html